ΤΣΙΑΚΜΑΚΗΣ GAS Φυσικό αέριο , Υγραέριο, Θέρμανση
Υπηρεσίες

Μεγάλη απόδοση και καθαρό περιβάλλον
Η χρησιμοποίηση του υγραερίου και φυσικού αερίου εξασφαλίζει πολύ μεγαλύτερη απόδοση από το πετρέλαιο και το ηλεκτρικό. Το υγραέριο δεν ρυπαίνει την ατμόσφαιρα και ουσιαστικά συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος

Εγγύηση και ασφάλεια
Όλες οι εγκαταστάσεις της ΤΣΙΑΚΜΑΚΗΣ GAS καλύπτονται από την εγγύηση της 30ετούς μας πείρας.

Ευκολία και ασφάλεια
Η εγκαταστάσεις υγραερίου και φυσικού αερίου γίνονται  εύκολο και γρήγορα, απαιτούν μικρό χώρο , λειτουργούν αθόρυβα και χρειάζονται ελάχιστη συντήρηση. Οι εγκαταστάσεις των συστημάτων από την ΤΣΙΑΚΜΑΚΗΣ GAS είναι απόλυτα ασφαλείς, γιατί σχεδιάζονται από ειδικούς μηχανολόγους, υπολογίζοντας τις πραγματικές ανάγκες και τις ιδιομορφίες του χώρου σας.
Τα μηχανήματα και τα υλικά χρησιμοποιούνται για τις εγκαταστάσεις υγραερίου είναι της πιο σύγχρονης τεχνολογίας, και τοποθετούνται από τα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας μας.
Η πρωτοπορία και η υψηλή τεχνογνωσία σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο σχεδιασμού,  εγκατάστασης και τεχνικής υποστήριξης της  ΤΣΙΑΚΜΑΚΗΣ GAS Εξασφαλίζουν την απόλυτη ασφάλεια κάθε συστήματος.

Οικονομία
Το υγραέριο και το φυσικό αέριο είναι παγκοσμίως η φθηνότερη ενέργεια. Το κόστος του πετρελαίου είναι 60% υψηλότερο και το γεγονός οτι υπάρχει σε πολλές περιοχές της χώρας δίκτυο φυσικού αερίου, ασφαλώς αποτελεί την  πλέον οικονομική λύση. Τα συστήματα θέρμανσης, ζεστού νερού, εστίασης και φωτισμού με  υγραέριο, που διαθέτειη ΤΣΙΑΚΜΑΚΗΣ GAS εξασφαλίζουν τη μεγαλύτερη οικονομία εγκατάστασης και λειτουργίας.

Κατάστημα Λάρισας Κατάστημα Λάρισας

Κατάστημα Λάρισας Κατάστημα Τρικάλων